Cartoon taunt

Nu stiu cum se face, dar tot traiesc dimineti in care ma simt ca in desenele animate. Erau candva niste desene in care personajul (nu mai retin cine, regret) trebuia sa traverseze o sosea care se intindea pe muulte dealuri si vai. Se uita in dreapta, pustiu. Se uita in stanga ….. nici tipenie. Se mai uita o data … nimic! Si FIX in momentul in care punea piciorul sa traverseze aparea o masina in viteza maxima si il intindea pe asfalt.  Nu in acelasi mod (Doamne ajuta!)  dar cu aceeasi ironie mi se intampla mie unele dimineti. Daca ma opresc in statie la tramvai trec vreo 3-4 autobuze care pana in momentul marii decizii nici nu se zareau. Daca ma hotarasc sa purced catre statia lui 335, cand ajung la the point of no return ma depaseste tramvaiul dupa care ma uitasem cat de serios putusem la ora aia. Si astept la autobuz asa cum astept castigul la loto (nu, nu am jucat, lasati-ma cu bancul ala :))  ).

S-ar zice ca dupa atatea portii de Murphy-like mornings m-am imunizat. Si adevarul e ca m-am cam, numai ca azi dimineata era al naibii de frig si am inghetat …. in plina ironie.

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    mona said,

    Daaa,cunosc senzatia si cred ca stiu si personajul „animat”….nu era lupul ala desirat care locuia in desert?Cred ca era desert,din cate imi amintesc din decor,apareau asa:nisip,cactusi,autostrada,da,nisip,da si lupul slabanog.Si,bineinteles,cand se astepta mai putin aparaea „meteoric’ masina ratacita si vitezomana.

  2. 2

    Ioana_du said,

    Dadadada, exact, lupul ala era. Si da, era desert, si vizibilitate splendida! mai putin in ceea ce priveste masina aia fugeratoare. Sau tramvaiul. sau 335-ul.


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: