Pamanatul catre EA

Pe trotuarul de vis-a-vis era o fata care semana grozav cu EA. Avea aceeasi tunsoare, purta acelasi gen de haine si avea acelasi aer visator ca si EA. „Si? Cum mai stau lucrurile pe planeta ta? E campanie electorala?” isi amintea el ca o mai intreba uneori ironic atunci cand ii surprindea „mina” extraterestra.  „La mine pe planeta nu se face politica” ii raspunsese EA odata. „Nu? Aveti presedinte ales pe viata?” continuase el. „Nici vorba. Nu e nevoie de presedinte pe planeta mea”. „A, da… E planeta aia populata de doi vulcani si un trandafir!” „Exact! Iar eu sunt Mica Printesa. Si esti binevenit acolo atata timp cat stii sa desenezi”.

……….si adevarul era ca desenasera frumos impreuna o vreme. Dar incepuse sa-l sacaie lipsa ei de contact cu realitatea, lipsa ei de interes pentru ce se intampla in jurul ei. „Ce ar fi sa inveti sa traiesti pe Pamant???” ii strigase el odata, enervat din cale-afara din cauza unui talk-show din care ea nu auzise nimic, desi sonorul TV-ului fusese rezonabil. Ea nu ii raspunsese nimic. Il privise numai cu ochii ei mari, pe care stia al naibii de bine sa si-i goleasca de orice expresie, la o adica.

„Oare fata de vis-a-vis stie sa umple cu atata gol dureros niste reprosuri nerostite?” se intreba el inutil. „Am sa o sun pe EA, sa o intreb ce face. La primul ALO surprins ii voi spune : Pamantul catre EA: avem conexiune? Si EA va rade, si va zice …. „

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: