Veri de vineri

Dimineata era aidoma oricarei alte dimineti „lucratoare”. Oameni mai mult sau mai putin treziti se grabeau in toate directiile, cu fete preocupte deja de „must do” -urile din ziua ce tocmai incepea.

In metrou, cu castile infundate bine in urechi, ea motaia pe un scaun privind fara sa vada cu adevarat multimea din jur.

„I’m here without you, babe!” spunea cineva intre urechile ei, in timp ce ea se intreba o data in plus de ce naiba lucrurile se intampla asa.

Pe neasteptate trenul se opri in plin intuneric, undeva intre doua statii. Oamenii din vagon au inceput sa se agite , intai aproape imperceptibil, apoi din ce in ce mai evident. Din difuzoare erupse o voce care spunea cu intonatie egala ceva ce ea nu auzea. „And i ………….. don’t have ……….. anything since i don’t have YOU” canta Axl Rose catre castile ei, iar ea se intreba ce o fi spus tanti aia de la metrou.  

„Poate ne-a reamintit doar ca e vineri. Ca vara nu s-a sfarsit inca, vor mai fi zile calduroase cu nevoie de limonada rece atasata lor. Ca suntem asa de grabiti si preocupati de fisiere si rapoarte si tampenii incat uitam sa traim. Da, sunt din ce in ce mai sigura ca asta a zis” gani ea, si se rezema mai bine de spatarul scaunului. Inchise ochii pe jumatate si privi un cuplu de tineri care se tineau de mana la 1 metru distanta. Baiatul avea un aer brittish si purta un tricou orange, iar fata il privea zambindu-i frumos si aratandu-i ceva intr-o carte. Erau foarte tineri si nu pareau a se grabi . „About as subtle as an eartkquaqe , i know, my mistakes were made for you”  sopteau castile catre urechile ei relaxate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: