„Cum vrei tu”

La prima vedere chestia asta esta mana cereasca. Libertate acordata, respect si incredere in hotararea ta … moah, o adevarata cutie cu comori. Mai ales pentru persoanele cu orgolii exacerbate, pentru care centrul pamantului inseamna propria persoana. Si chiar este mana cereasca atunci cand este folosita cu moderatie. Cand insa esti izbit prea des cu ea peste nas/ochi/ganduri …… s-ar putea sa iti starneasca niste intrebari. Si sa iti aratate ca poate avea si conotatii negative de genul lipsei chefului de implicare, lene  , poate si ceva de genul „orice am alege tot ca dracu va fi pentru ca nu am chef de nimic oricum”.

Sa lasi intreaga responsabilitate pe umerii celuilalt poate fi foarte comod. Ca daca alegerea se va dovedi neinspirata vina nu iti apartine! Tu esti detasat de problema, nu ai decis tu, celalalt sa se simta ca naiba pentru tot, tu te-ai scos. Si asta e numai una din posibilele abordari, as zice ca mai sunt cateva.

Si iata cum sunt „vorbe” care, chiar daca sunt spuse cu cele mai bune intentii si reflecta numai aspectele  pozitive, pot aduce nori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: