De ce ma enervez si in acest an (universitar)

„Autoperceptia si autoanaliza incepe cu realitatea fizica, cu infatisarea exterioara, conducand la formarea unei imagini mai mult sau mai putin subiectiva, mai mult sau mai putin completa despre eul corporal-fizic.”

Aceasta fraza este copiata dintr-un manual de psihologia varstelor. Nu vreau sa dau numele autorului, chiar nu are rost.

Dincolo de ideea exprimata in textulet, cu care sunt si nu sunt de acord, mi se pare jenanta pretentia unora de a fi „invatati” in conditiile in care ei nu sunt capabili sa se exprime corect gramatical. Sau…..poate sunt greseli de tehnoredactare ?! Doua greseli (a doua repetata ) care ma racaie pe creier in aceeasi fraza! Una din ele e  grosolana, a doua e mai de finesse, dar …….. e acolo si o vad.

Sunt eu absurda?

Anunțuri

6 răspunsuri so far »

 1. 1

  costiman said,

  da.Esti intr-o perioada de cautari.Zilele astea cauti greselile altora.Sunt convins ca atunci cand soarele va straluci vei face o analiza mai la sange, mai nu, si iti vei da seama ce de gasca suntem toti, sau nu, si al de scrie si al de citeste corect gramatical.In rest suntem bine, chiar si Mona(meteo-sensibila!?!?).Tu cum te prezinti? 🙂

 2. 2

  Ioana_du said,

  Nu caut mai greseli! Dar nu pot sa ma prefac ca nu le vad atunci cand apar! Chestia aia e publicata intr-un manual! Nu e o carte publicata doar asa, de citit si gata (si nici asa nu ar fi pardonabil). E MANUAL, e facut sa invete unii si altii din el! :(:(:(:( E … chestie de principiu, la naiba … 😦

  Eu ma prezint cam „sifonata” de la presiune atmosferica (Mona stie!) si cam stresata de prezenta unui nene de la si pentru audit intern.
  In rest astept sa iasa soarele, si mai ales sa vina vara 😀

 3. 3

  castleless said,

  ba’s chiar trei! 😛

 4. 4

  Ioana_du said,

  La o privire mai atenta si mie mi se par trei.
  Trebuie sa le comparam 😀

 5. 5

  cartim said,

  Da sunt doua cu siguranta , te uiti mai atent vezi trei , e o tampenie…si ne miram de cum se tampesc liceenii

 6. 6

  Ioana_du said,

  Liceenii , studentii …

  Ce mai conteaza un dezacord? Si daca merge unul, de ce nu mai multe? Ce, suntem atenti la dezacorduri, sau la idei marete?

  Stii, ma gandesc ca e mai bine ca greselile astea sunt intr-un manual adresat studentilor. Ca daca esti student presupun ca stii si ce e ala un dezacord, nu te invata profesorul respectiv sa vorbesti, doamne ajuta.

  Dar chiar si asa tot aiurea e.


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: