Cu sau fara spatiu

Imediat dupa plecarea lui apartamentul capatase alte dimensiuni.

Ca sa se scuteasca de momentul dureros al golirii dulapurilor si apoi de cel al iesirii lui ultime pe usa plecase cateva zile cu prietena ei la tara. De multe ori simtitse lipsa unui la tara al ei, toate rudele ii erau orasene. Prietena ei ii oferise (cat de oportun!) o iesire in doua + o pereche de bunici + una bucata motan gras si lenes undeva la tara, si ea acceptase recunoscatoare. „Probabil in lipsa motanlui astuia rustic as fi dormit vreo doua nopti intr-un motel. Sau intr-un bar, cu capul pe o masa E mai dramatic!” ii spusese ea prietenei ei, apoi izbucnise intr-un rasul-plansul catharsic.

Dupa pauza asta de departedeoras intrase cu teama in apartament.  Golul ii bantuise stomacul inca de cand coborase din masina , asa ca putea pretinde ca mental era pregatita.  Intrase, isi lasase neglijent geanta de voiaj langa usa si se oprise in mijlocul sufrageriei. Si isi amintea atat de limpede de parca totul abia s-ar fi petrecut ca se invartise putin prin camere, deschisese sifonierele stirbe si exclamase „Doamne, cat spatiu!”.

Acum zambea gandind in urma. Spatiul ala urma sa se reduca din nou. Maine se muta noul el! Ea trebuia sa admita ca se simtea un pic asa….. cumva. Se obisnuise doar ea cu ea, si astepta sosirea de maine cu emotie perfect justificata. Se intrebase de multe ori daca un nou el in apartamentul ei era o idee buna, care ar fi sansele sa plece iar pentru doua-trei zile la tara asa, brusc, daca nu ar fi mai bine sa mai astepte sa … Dar realizase ca nu stia ce anume ar astepta. Realizase ca in doi e mai amuzant. Ca ii e dor de un aparat de ras cu 15 lame in baie, asezat strategic langa flacoanele aferente. Ca e prea mult loc in apartament. „Da, e posibil sa nu fie happily ever after. Nici eu nu pot oferi garantii, ar fi absurd sa le pretind. Dar nu am de unde sti daca nu incerc – ah, ce cliseu …. Daca el este cel potrivit, asa cum pare, ma asteapta o viata de zambete constante. Daca nu este ….. ei bine …. daca nu este stiu eu undeva un motan taaaaare intelept ….. „

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: