De-a telenovela. Viata si vietile

Inainte insa sa cada de pe scaun si sa se cufunde intr-un bine meritat lesin Esperanza facu un mic sumar mantal al optiunilor pe care le avea. Daca ar fi lesinat (si Dios mio, tare ar mai fi facut-o!) nu putea avea incredere ca nepriceputii de langa ea ar fi intervenit promt. Si ea stia cat de riscante pot fi chestiile astea. Odata o prietena de-a ei  lesinase dupa o cearta cu iubitul pentru ca se uita prea mult la meciuri, insa pentru ca iubitul exact atunci era atent in alta parte a stat cazuta mult si bine, si dupa ce si-a revenit a putut jura ca fapturi miraculoase i-au dansau prin par si au invartit langa ea valuri colorate! Desi iubitul i-a spus ca el era cel care i-a umblat prin par pentru ca s-a nimerit ca ea sa cada peste bricheta lui ea nu a gasit explicatia asta multumitoare, mai ales ca pentru valurile colorate nu avea nicio varianta. Si pana in zua de azi de cate ori auzea zomote specifice stadioanelor de fotbal vedea inorogi in valuri pastel care dansau in lanuri de floarea soarelui. Pe de alta parte, daca Esperanza nu ar fi lesinat ei ai fi crezut-o capabila sa indure orice, si cine stie la cate incercari ar fi supus-o numai asa, pentru ca ar fi stiut ca este tare!

-Apa! Aduceti repede o carafa cu apa! se auzi vocea lui Giuseppe Viata.

Cand Prudencia ii intinse carafa el o apuca hotarat. Esmeralda stranse ochii anticipand suvoiul rece care ( aaayyyy, maldito!) urma sa ii strice machiajul, insa acesta nu veni! Mai astepta cateva secunde, tot in zadar. Curioasa din fire deschise ochii si privi intrebatoare catre Giuseppe. Acesta tocmai se hidrata direct din carafa, si cateva siroaie mici de apa ii curgeau prin colturile gurii.

-Aha, stiam eu! striga el. Stiam eu ca oamenii lesinati isi revin imediat de la apa rece! Stimata doamna, ati avut noroc! Va dati seama ce cumplit ar fi fost daca nu as fi mancat atatia biscuit sarati in timpul povestirii prea-stimatului nostru domn Eusebio ???

Mandu de intuitia lui Giuseppe termina de baut apa  si apoi  tranti carafa pe masa.

-Iertati-ma va rog dar……. ati pregatit si altceva de mancare in afara de biscuitii aia? Sa salvezi vieti iti poate face o foame teribila!

Anunțuri

1 Response so far »

  1. 1

    Iu….piiiiii!!!!!

    Gata Ioana, pe cai! 🙂

    Dar inainte trebuie sa fug.
    Ma intorc repede! 🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: