Despre puncte fara virgule

Pentru o

Dupa multe insistente, dupa fel si fel de abordari ramase in opinia ei fara raspuns, se vazu nevoita sa admita ca o apucasera pe drumuri diferite. Si ca drumurile astea abia daca se intersectau pe ici pe colo, si la intersectii functionau numai regulile de buna purtare. Buna, esti bine? – Da, sunt bine in linii mari, tu? – Pai si eu la fel . Si cam atat. Fara priviri aruncate catre interioarele unor suflete, fara intelegerea aia care nu avea nevoie de cuvinte. Nimic care sa treaca de social, nimic in afara de vorbe. Cemaifaci Binetucemaifaci Sieulafel. Cemaibinetusieu. Cembinsie. Cmbs.

Si se intreba cu tristete cand s-o fi intamplat asta. S-ar fi putut oare stabili un punct exact din care din neatentie sau cu intentie fiecare facuse cate un pas mai intr-o parte? Si fusese cu adevarat intamplator ajunsul acolo? Sau chiar asa trebuia sa fie, pentru ca ajunsesera la un moment in care nu au mai avut ce sa-si spuna? Si ce s-o fi intamplat cu energia aia dintre? Ce se intampla cu energia pe care o degaja intelegerea intre fiinte atunci cand nu mai au nimic sa-si spuna sau sa-si inteleaga? Unde se duce? In ce se transforma?  

Si se mai intreba …. s-ar fi putut pastra asta cu mai multa atentie? Sau poate pur si simplu unele legaturi stiu cand sa ajunga la intersectii si de-acolo sa se rupa.  Si atunci trebuie lasate in pace.

Anunțuri

2 răspunsuri so far »

 1. 1

  costiman said,

  Constat cu surprindere,fiind in concediu, deci avand chef de constatat, ca ne ignori cu desavarsire.Nu spun ca eu nu-s ignorant, da’ cu sotia mea, care este un baiat bun, ce ai?Pentru remedierea situatiei va invitam la Buzau la Festivalul Pastilor cu branza si smantana, apoi urmeaza cenaclul cozonacilor iar la final…mielu’!!!

 2. 2

  Ioana_du said,

  Haha!
  Suna foarte tentant un drm pana la Buzau pe … luni, asa, deci fii atent ce spui ca poate chiar sunam la usa! Sau intram pe fereastra, stiu eu un secret! 😀


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: