Cugetari de seara, da’ scrise dimineata

Chestia care imi place cel mai mult atunci cand ma apuc sa invat ceva nou este, dincolo de invatatul in sine, sentimentul pe care ajung sa il am cum ca da, iata, incep sa ma pricep. L-am simtit la ceva vreme dupa ce am inceput facultatea, cand lucrurile au inceput in mod firesc si fara fortari sa se lege pentru mine, informatiile au capatat substanta si am inceput sa imi permit pareri proprii.

Si din fericire pentru mine am inceput sa-l simt si fata de sofat. Sedinta de ieri a fost destul de multumitoare . Plecasem cu un pic de teama, de neincredere, dar pe parcurs lucrurile s-au aranjat de la sine. Ba mai mult decat atat, am capatat primele confirmari ale faptului ca voi fi o soferita buna.

Adicatelea m-am inteles din ochi cu o partenera de trafic care mi-a cerut voie sa se strecoare in coloana venind din sensul celalat de mers. Am lasat-o sa intre , mi-a multumit cu beculetele alea dragut colorate din spatele masinii ( 😛 ), ce sa mai , am comunicat. I-am oferit in acest fel lui Florin (profu’ de sofat) momente de amuzament neasteptat.

Dar cel mai important lucru a fost ca am rupt-o un pic in franceza (les connaisseurs cunosc !). Am dat dovada ca sunt o persoana educata , si asta este o chestie foarte importanta in vremurile astea in care materialul a ajuns sa primeze in fata ………..dezvoltarii personale (ca daca spuneam a educatiei suna aiurea fraza, multumesc). Nu m-am lansat in tirade, nu am vrut sa fac parada de prost gust a cunostiintelor mele in domeniu. Nu, doar am ciupit un pic. A fost ceva aproape subliminal.

Am ajuns acasa destul de multumita, mi-am aruncat geanta pe masa de calcat si , sorbind cu gratia-mi innascuta din paharul cu Mojito am reflectat ca o specialista aspura traficului bucurestean.

Anunțuri

1 Response so far »

  1. 1

    mona said,

    draga mea,eu sunt de acord cu tine punct
    cercetatoarea din mine declara ,cu mana pusa si dupa studii indelungi ,ca franceza este limba oficiala a participantilor la trafic ,fie ei soferi,pietoni sau pasageri;
    nici nu s-ar putea altfel pe niste sosele atat de pline de gropi dar mai ales de tzoparlani


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: