Vinerea e ca vinerea

 • Cred ca de ieri a inceput sa-mi priasca frigul. M-a adus in asa o stare ciudata de amorteala si nepasare incat majoritatea lucrurilor sau intamplarilor din viata mea pentru care ma framantam si ma necajeam si ma stresam si … pur si simplu  nu mai conteaza. Ca si cum nu ar fi fost niciodata – unele din ele – sau ca si cum mereu au fost nimicuri si abia acum realizez asta – altele. Am asa o pornire sa stramb din nas si sa adresez un whatever dispretuitor unor chestii care pana mai deunazi ma dureau incat ma si mir.  Poate ca pana la urma minunile chiar exista!
 • A inceput mirifica luna decembrie, incepe nebunia pentru mine. Mult de lucru (adicatelea aceleasi chestii dar de facut in mai putine zile ), multa oboseala, mult alergat prin magazine. Ma tot intreb de cand a incetat sa-mi mai placa decembrie si nu prea reusesc sa identific…. 
 • Ce nu-mi prieste totusi se pare ca este trezitul la 5.30. Am facut ieri si azi niste balarii prin emailuri si asta ma face sa ma gandesc la doua chestii. Unul : casuta mea de email are prea multe butoane pe care le apas vrand de fapt sa fac totalmente altceva decat fac pana la urma. Doi: unele butoane ar trebui sa aiba un sistem de avertisment de genul If not Ioana you are allowed to push this button. If Ioana you’d better run. Aceasta remarca este pentru persoanele care vor primi de la mine acelasi email de mai multe ori sau orice ciudatenie cu mine la sender. Era mult mai simplu pe vremea porumbeilor calatori, zau !
 • Concluzia: urmeaza o perioada plina de treaba si de je m’en fiche, asa ca probabil nu prea voi posta pe blog. Spre deosebire de perioada anterioara, in care nu prea am postat pe blog (mda, nici poantele nu-mi prea functioneaza. Decat pour les connaisseurs).
Anunțuri

2 răspunsuri so far »

 1. 1

  Iarna nu-i ca vara dar vinerea e ca miercurea.
  Se tine postul in continuare… Acelasi post.
  :)))

 2. 2

  Ioana_du said,

  De unde tragem concluzia ca daca vinerea e ca miercurea si postul de vineri e la fel ca ala de miercuri.
  In cazul meu, inexistent. :)) Ambele, care este.


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: